Yritys

Meistä

Suomalainen Mondo Fresco on innovatiivinen, uudistuva ja palveleva tukkualan yritys.

Olemme keskittyneet korkealaatuisten ja innovatiivisten pakastetuotteiden myyntiin ja markkinointiin. Mondo Frescon toimitusjohtaja Mika Turunen perusti yrityksen v. 2004 tarjotakseen Suomen markkinoille ensiluokkaisia tuotteita ja asiakaslähtöisen palvelukonseptin.

Valikoimastamme löydät mm. fingerfood-, pasta-, lisäke- ja jälkiruokapakastetuotteita.
Asiakaskuntamme koostuu HoReCa-alan yrityksistä sekä mm. laiva- ja lentoyhtiöistä. Kehitämme tuotteita myös vähittäiskaupoille. Palvelemme kasvavaa asiakaskuntaamme ammattitaitoisesti ymmärtäen heidän tarpeitaan.

Meille on tärkeää tuotteiden aito ja erinomainen maku, korkea laatu sekä toimitusvarmuus. Tiiviillä yhteistyöllä eurooppalaisten valmistajiemme kanssa ja omalla reseptiikalla varmistamme tuotteiden sopivuuden suomalaiseen makuun. Valmistajiemme tuotekehityksestä vastaavat alansa ammattilaiset. Muun muassa loistavia jälkiruokiamme on kehittänyt Euroopassa ansioitunut kondiittorimestari Frank Kohl, joka on toiminut Saksassa kolmen Michelin-tähden ravintolassa pääkondiittorina.

Monissa keittiöissä on tänä päivänä lähes mahdotonta tehdä kaikki alusta loppuun itse. Keittiöiden tulosvastuullisuus, henkilöstöpula, sekä asiakkaiden noussut vaatimustaso ovat tuoneet uusia haasteita. Näihin haasteisiin Mondo Frescon tuotteet tarjoavat valmiita ratkaisuja.

Mondo Fresco on luotettava kumppani

Mondo Fresco on mukana Luotettava Kumppani –ohjelmassa, jonka myötä tilaajavastuuraporttimme on aina ajan tasalla. Yrityksemme tilaajavastuuraportti on saatavilla Tilaajavastuu.fi –palvelussa.

Pakastetuotteemme ovat kustannustehokkaita

Tasalaatuiset annokset

Saat aina tasalaatuisen annoksen, tarjoatpa yhdelle tai sadalle

Vähemmän hävikkiä

Helppo minimoida hävikki ja käyttää tuotetta vain tarvittava määrä

Säästät aikaa

Säästät aikaa, kun ei ole työläitä ja suuria esivalmisteluja

Korkea laatu

Korkea laatu mahdollistaa paremman katteen

Selkeä katelaskenta

Annoksen katelaskenta on selkeää, kun tiedät todelliset kustannukset

Säilyvyys

Pakkauksemme säilyttävät tuotteiden maut mahdollisimman pitkään

Mondo Frescossa korostuu vahva keittiöalan tuntemus, joka auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Yli tuhannen juhlatilaisuuden kokemuksella Euroopassa olen oppinut, kuinka tärkeää on erinomaisen ja tasalaatuisen tuotteen lisäksi toimitusvarmuus. Vastaan yritykseni nimissä parhaani mukaan, että kaikki sujuu niin kuin on sovittu – mieluummin vielä vähän paremmin

Chef Mondo kertoo esitysmateriaaleissamme havainnollisesti, kuinka Mondo Frescon ajatukset kannattavasta liiketoiminnasta siirretään käytäntöön.

Mondo Frescon tarina

Mondo Frescon toimistusjohtaja Mika Turunen perusti yrityksen vuonna 2004 tarjotakseen Suomen markkinoille ensiluokkaisia tuotteita ja asiakaslähtöisen palvelukonseptin.

Mistä idea Mondo Frescon perustamiseen sai alkunsa?

Porvoon hotelli- ja ravintolakoulusta 1988 valmistunut Mika lähti neljä vuotta valmistumisensa jälkeen Keski-Eurooppaan hakemaan lisää alan osaamista. Mika työskenteli useissa arvostetuissa ravintoloissa sekä myös tunnetussa saksalaisessa Käfer-juhlapalvelussa. Hän perusti myös oman catering-yrityksen ja toimi useissa maissa yksityiskokkina. Mikalle kertyikin kokemusta yli 1000 Vip-juhlatapahtumasta ulkomailla vietettyjen 12 vuoden aikana.

Suomeen palattuaan Mika halusi hyödyntää sekä liiketoimintaosaamisen, hyvät suhteensa Eurooppaan, että kokemuksensa onnistuneista juhlatapahtumista. Näistä lähtökohdista syntyi Mondo Fresco.

Tiiviillä yhteistyöllä valmistajiemme kanssa ja osin omilla resepteillä varmistamme tuotteiden sopivuuden suomalaiseen makuun. Muun muassa jälkiruokiamme on kehittänyt ansioitunut kondiittorimestari Frank Kohl, joka on toiminut mm. kolmen Michelin-tähden ravintolassa pääkondiittorina.

Brändimme

kUMPPANEITAMME