Oletko hakemamme Avainasiakaspäällikkö?

Mondo Fresco on tunnettu ja innovatiivinen suomalainen ruokatalo, jonka tehtävänä on olla jatkuvasti alan edelläkävijä korkealuokkaisten pakastetuotteiden tarjoajana.
Toimintamme jälleen laajentuessa etsimme nyt Sinua, kokenut ja tuloshakuinen

Avainasiakaspäällikkö

Tehtävässä tulet vastaamaan yrityksemme VK- ja teollisuusmyynnistä ja myös osa Horeca-ketjuasiakkuuksistamme kuuluu vastuullesi. Myynnin suunnittelu, analysointi ja raportointi on osa työtäsi ja osaat luontevasti hyödyntää erilaisia työkaluja saavuttaaksesi tavoitteesi.

Työnkuvaasi kuuluu myös yrityksemme tuote- ja konseptikehitykseen osallistuminen.

Odotamme Sinulta:

  • vahvoja näyttöjä tuloksellisesta myynnin ja asiakkuuksien hoitamisesta HoReCa- ja vähittäiskauppa-alalta tai elintarviketeollisuudesta
  • ensiluokkaista asennetta ja ratkaisukeskisyyttä
  • läpivientikykyä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi
  • analyyttisuutta ja numero-osaamista
  • hyviä neuvottelu- ja viestintätaitoja

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista MS Office -osaamista ja hyvää englannin kielen taitoa. Olet joustava tiimipelaaja, tartut tehtäviin nopeasti ja pystyt toimimaan itsenäisesti ja järjestelmällisesti. Sinulla on halu kehittyä ja haluat olla rakentamassa yrityksemme kasvua, näkyvyyttä ja menestystä.

Tarjoamme Sinulle erittäin mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa henkilökohtainen panostuksesi vaikuttaa suoraan yrityksen tulokseen. Kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi tarjoamme kannustavan bonusjärjestelmän ja annamme työn tekemiseen tarvittavat työkalut.

Mondo Frescossa satsaamme myös henkilökunnan kehittymiseen ja hyvinvointiin.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.12.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@mondofresco.com. Merkitse viestin aiheeksi ”Myyntipäällikkö 2022”.
Työn aloittamisaika on sopimuksen mukaan, tavoitteena viimeistään 15.2.2022. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 Saat lisätietoja tehtävästä: Toimitusjohtaja Mika Turunen, mika.turunen@mondofresco.com.  Puhelimitse parhaiten tavoitat minut klo 16-17, numerosta 050-3467016