Nyt haemme La Rose Noire Brändilähettilästä!

Etsimme nyt La Rose Noire Premium-konditoriatuotteiden myyntiin tavoitteellista ja asiakastyössä viihtyvää henkilöä.

Huippulaadukkaiden konditoriatuotteiden kansainvälinen valmistaja ja markkinoija La Rose Noire on tunnettu alansa edelläkävijä ja maailman arvostettujen kondiittorien ensisijainen valinta. Käyhän tutustumassa brändiin www.la-rose-noire.com

Haemme nyt 

BRÄNDILÄHETTILÄSTÄ

 Työnkuva

Työpaikkasi on Mondo Frescon toimistossa Helsingissä, mutta suurin osa päivistäsi kuluu asiakkaiden kanssa esitellen La Rose Noire tuotteita konseptin mukaisesti sekä vauhdittaen tuotteiden myyntiä kohti asetettuja tavoitteita. Myyntialueenasi on koko Suomi. Asiakkaitasi ovat mm. hotellit, ravintolat ja kahvilat sekä catering-yritykset.

 Vaatimukset

Sinulla on jonkin verran jo kokemusta myynnistä. Tärkeintä on, että sinulla on intohimoa työhön ja olet luonteeltasi myyntihenkinen ja positiivinen henkilö. Valintaa tehdessämme katsomme mieluummin persoonaasi kuin taustaasi. Vahva, tekemisen meininki on meille kaikista tärkeintä.

Olet suunnitelmallinen ja organisointikykyinen. Suunnittelet asiakastapaamisesi ja toteutat ne sovitusti, hoidat asiakasviestintää sekä huolehdit raportoinnista annetussa aikataulussa.
Asiakas- ja myyntityö on toimintamme keskiössä, joten odotamme kokemusta asiakaspalvelusta ja myyntityöstä. Osaat rohkeasti ja luontevasti kohdata asiakkaat, ja myyntitilanteissa oivalluttaa heidät tuotteidemme eduista ja käyttöyhteyksistä.
Hyvät viestintä- ja kommunikointitaidot ovat tärkeitä. Brändilähettilään on myös kyettävä kommunikoimaan englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti.
Muuta: Ajokortti on työssä välttämätön

 Tehtävä on kokoaikainen ja aloitusaika on huhti-toukokuussa. Jos tunnet tehtävän omaksesi, niin jätä hakemus palkkapyynnöllä sekä CV sähköpostitse osoitteeseen: rekry@mondofresco.com Otsikoi hakemuksesi “La Rose Noire Brändilähettiläs”. Hakuaika on 31.5.2022 asti. Huomaathan kuitenkin, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja sähköpostitse mika.turunen@mondofresco.com