Haemme Osto-ja myyntikoordinaattoria!

Mondo Fresco on tunnettu ja innovatiivinen suomalainen ruokatalo, jonka tehtävänä on olla jatkuvasti alan edelläkävijä korkealuokkaisten pakastetuotteiden tarjoajana. Haemme nyt dynaamiseen tiimiimme

Osto- ja myyntikoordinaattoria

Osto- ja myyntikoordinaattorina vastaat ensisijaisesti yrityksemme tuonti- ja myyntilogistiikasta. Työskentelet yhteistyössä myyjien, asiakkaiden, eurooppalaisten päämiesten ja muiden sidosryhmien kanssa. Päätehtäväsi koostuvat myynti- ja ostotilausten tekemisestä ja käsittelystä sisältäen myynti- ja ostolaskutuksen.

Odotamme Sinulta:

  • soveltuvaa kaupallista koulutusta ja/tai kokemusta toimistotehtävistä
  • numerotarkkuutta ja huolellisuutta
  • erinomaista MS Office osaamista
  • kokemusta kaupan/tukkukaupan toiminnanohjausjärjestelmästä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • positiivista ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta

Eduksesi katsomme kokemusta asiakaspalvelusta, taloushallinnosta ja elintarvikealasta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää organisointitaitoa ja paineensietokykyä sekä ymmärrystä toimitusketjun logiikasta. Olet joustava tiimipelaaja, tartut tehtäviin nopeasti ja pystyt toimimaan itsenäisesti ja järjestelmällisesti.

Tarjoamme kansainvälisen toimintaympäristön laadukkaiden elintarvikkeiden maahan-tuontiyrityksessä.  Sinulla on mahdollisuus kehittää toimenkuvaasi ja olla vaikuttamassa yrityksemme menestykseen tärkeänä osana ammattitaitoista tiimiämme. Mondo Frescossa panostamme henkilökunnan kehittymiseen ja hyvinvointiin. Olet myös mukana yrityksemme bonusjärjestelmässä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 14.10.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@mondofresco.com. Merkitse viestin aiheeksi ”Osto- ja myyntikoordinaattori”. Työn aloittamisaika on mahdollisimman nopeasti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 Saat lisätietoja tehtävästä: Toimitusjohtaja Mika Turunen, mika.turunen@mondofresco.com.  Puhelimitse parhaiten tavoitat minut klo 16–17, numerosta 050-3467016.