Hae meille töihin!

Onko myyntityö ja asiakastyöskentely intohimosi?

Oletko ruoka-alan ammattilainen ja haluat työskennellä huipputuotteiden parissa?

Haemme vahvaa luottamuksen rakentajaa asiakastyöhön!

MYYNTIEDUSTAJA

 

Mitä tulet tekemään?

Myyntiedustajana olet osa Mondo Frescon tiimiä ja vastaat nimetyistä asiakkuuksista myyntitavoitteiden ja käyntiohjelman mukaisesti. Autat laadukkailla tuotteillamme asiakkaitamme löytämään ratkaisuja heidän pulmiinsa. Teet tiivistä yhteistyötä myynnin johdon ja markkinoinnin kanssa ja työnkuvaasi kuuluu myös tuote- ja konseptikehitykseen osallistuminen.

 Mitä haemme?

Sinulla on kokemusta myynnistä ja asiakkuuksien hoitamisesta HoReCa-markkinoilla. Vähittäiskauppatuntemus lasketaan eduksi. Olet suunnitelmallinen, oma-aloitteinen ja ulospäinsuuntautunut luottamuksen rakentaja. Persoonaltasi olet ratkaisukeskeinen, tavoitteellinen ja joustava tiimipelaaja. Sinulla on halu kehittyä ja haluat olla rakentamassa yrityksemme kasvua, näkyvyyttä ja menestystä.

 Mitä arvostamme?

Intohimoa asiakastyöhön

Keittiöalan koulutusta

Kaupallista koulutusta tai alan työkokemusta

Englannin kielentaitoa

Tarjoamme

Työn tekemiseen tarvittavat työvälineet, erittäin laadukkaat tuotteet ja laajan asiakasrekisterin. Tarjoamme kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi kannustavan bonusjärjestelmän.

Miten etenemme?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera 15.8.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@mondofresco.com. Merkitse viestin aiheeksi ”Myyntiedustaja”.

Työn aloittamisaika on sopimuksen mukaan, tavoitteena viimeistään 31.8.2021.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Saat lisätietoja tehtävästä 12.7 alkaen: Toimitusjohtaja Mika Turunen p. 050-3467016.