Asiakkaitamme

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vel metus erat. Vivamus nec finibus ex, quis mollis nisl. Sed vel neque eu quam euismod malesuada. Etiam dignissim condimentum nisl, nec sollicitudin leo placerat vel.

Keittiömestari Juhani Lahti

Porin kaupungintalo

Porin kaupungintalo on historiallisesti merkittävä rakennus ja järjestämme vuosittain satoja suuria kokouksia sekä virkamiestapaamisia. Meille on tärkeää, että voimme aina luottaa Mondo Frescon toimitusvarmuuteen ja tuotteet tulevat meille sovitusti aikataulussa. Mondo Frescolla on myös laaja valikoima kokoustarjottavia sekä gluteenittomia tuotteita, mikä on etuna tuotteiden erinomaisen maun lisäksi. 

Hankinta-asiantuntija Hanna Bergholm

Luotamme Mondo Frescoon, koska heidän tuotteensa ovat kustannustehokkaita ja helppokäyttöisiä, sillä tuotteiden esivalmistelun määrä on vähäistä. Lisäksi pakastetuotteiden etuna on hävikin minimointi.

Hankinta-asiantuntija Hanna Bergholm

Keittiömestari Virve Räisänen

Sweet Pepper Catering

Sweet Pepperin Catering menusuunnittelussa hyödynnetään kotimaisen Mondo Frescon tuotteita sekä odotetaan innolla mielenkiintoisia uutuuksia. Mondo Frescon huippulaadukas La Rose Noire tuoteperhe sopii arvoihimme vastuullisuutensa, käsityönsä ja innovatiivisen otteensa vuoksi, sillä Sweet Pepper Catering haluaa tehdä hyvää valinnoillaan ja pysyä tiukasti kartalla maailman meiningeistä.