Alkuvuoden 2023 uutuudet ja Mondo Fresco Tuoteluettelo!

Uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin ja toivomme kaikille loistavaa loppuvuotta 2023!

Upeita uutuuksia on jo tilattavissa. Kaikki nämä ja muut tuotteemme löydät päivitetystä Mondo Fresco Tuotekatalogistamme.

 

Uutuus Juustokakkuparfait on helppo ja herkullinen jälkiruoka – tarjoile suoraan pakastimesta ja tuunaa hedelmillä tai marjoilla oman näköiseksi.

 

Vegaaniset mousset tuoteperhe on kasvanut toivotulla uutuudella. Nyt makuna intensiivinen Tummasuklaa. Tuttuun tapaan tuote on pursotinpussissa ja siinä on tylla valmiina. 

 

Vegaaninen täytepastaperheemme on jälleen kasvanut herkullisessa uutuudella. Munakoisotäytteisessä tortellonissa on runsaasti herkullista kasvistäytettä, jossa on munakoisoa, pinaattia, sipulia ja porkkanaa. Myyntierä koko 8 kg, sopii lounaalle ja isompiin catering/banket tilaisuuksiin.

 

Ihana suklainen La Rose Noire uutuus Vegaaninen Petit Fours sopii erinomaisesti pieneksi makeaksi jälkiruoaksi, Afternoon Tea-tarjoilulle sekä kahvin kanssa tarjottavaksi.
Lajitelmassa kolme herkullista makua: mango, lime ja mustaherukka.
La Rose Noiren uutuus leivospohjat ovat  jälleen vegaanisia.  Kvinoaleivospohjat ovat neutraalin makuisia ja niinpä ne sopivat sekä suolaisiin että makeisiin tarjottaviin.