Alkuvuoden 2022 tuotemuutoksia ja uutuksia!

Uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin ja toivomme kaikille terveysturvallista vuotta 2022!
Myös tänä vuonna tuomme markkinoille huimia uutuuksia. Aloittelemme vuoden muutamilla tuotekoodien muutoksilla ja herkullisilla suklaisilla uutuuksilla.

Yksittäispakattujen Gluteenittomien kestosuosikkien koodit ovat vaihtuneet: Gluteeniton Suklaakakku  löytyy nyt Mondo Fresco tuotenumerolla 991 ja Frangipane Omenapiiras tuotenumerolla 992.
Tuotteet ovat yhtä herkullisia kuin ennenkin vain koodit ovat vaihtuneet!

Ihana suklainen La Rose Noire uutuus Venetsialainen Täytesuklaalajitelma sopii erinomaisesti pieneksi makeaksi jälkiruoaksi, Afternoon Tea-tarjoilulle sekä kahvin kanssa tarjottavaksi.
Täytesuklaan suussa sulava täyte ja yllättävä marmeladisydän tarjoavat ainutlaatuisen suklaaelämyksen.  Lajitelmassa kolme herkullista makua: vadelma, mango ja kookos. Elegantti viimeistelty muoto ja koristelu tekevät suklaasta unohtumattoman.

La Rose Noiren iso pyöreä Suklaakuppi 70×19 mm on vegaaninen ja laktoositon ja tähän valmistat näyttäviä jälkiruokia. Suklaakupissa on ohut reuna ja makuprofiililtaan siinä maistuu vahva suklaa, jossa aavistus pähkinäistä ja kukkaista vivahdetta.